Compliment voor deze blog

Mogen we een beetje trots zijn? Dagblad De Morgen maakte onlangs een inventarisatie van Nederlandstalige culinaire blogs en stelde een lijstje samen van de vier beste. En wat denk je, deze blog www.puckkerkhoven.nl zat erbij.

Wat een waardering van mijn Belgische collega’s! Ik kon het bijna niet geloven, maar ze hebben het echt zo in de krant gezet. Wat een eer. Ook voor Karel de Vos, die de foto’s maakt, Eva Leffef van TotenMet, het technisch brein achter deze site en Johan van den Berg van Stretta, die het ontwerp maakte.
De andere ‘winnaars’ waren Zilte Zee, Filet Pur en Coolinary. Jullie ook proficiat, collega-bloggers. Lezers, surfen maar. Maar wel weer hier terugkomen, he.

In de categorie: Nieuws
Met de trefwoorden: , , ,
Een reactie achter laten »

Reageer