Over Puck Kerkhoven

Foto: Made By Dee
Foto: Made By Dee

Culinair journaliste Puck Kerkhoven (1957) schrijft wekelijks over eten & drinken in de regionale dagbladen van Wegener en Het Algemeen Dadblad.

Haar columns en artikelen zijn te lezen in o.a. BN/DeStem, Brabants Dagblad, Eindhovens Dagblad, De Gelderlander, Nederlands Dagblad, Noordhollands Dagblad, PZC, De Stentor, De Twentsche Courant Tubantia
en in het katern Uit & Thuis van Het Algemeen Dagblad.

Ze publiceert in diverse (internationale) horecabladen, zoals Entree en Food Service Europe en werkt mee aan consumentenbladen als Elle Eten, Audi Magazine en Jeannine.

Daarnaast is ze auteur van diverse kookboeken, waaronder het prijswinnende Grote Kliekjesboek (2007) en Eten uit de Krant, met de seizoenen mee (2008), De Kliekjes Studentenpocket (2011) en Het Nieuwe Kliekjesboek (Duurzaamste kookboek van 2014).

Binnenkort: Bier & Food (najaar 2015)
De mooiste ambachtelijke bieren en de lekkerste gerechten gecombineerd!