Larousse Gastronomique Hét culinaire naslagwerk

Larousse Gastronomique

De Grote Larousse Gastronomique is het ultieme naslagwerk voor professionele en hobbykoks. Het boek bestaat al sinds 1938 en is sindsdien een groot aantal keren aangepast aan de steeds veranderende situatie op culinair gebied.

Het is een combinatie van geschiedenis, theorie en praktijk. De overzichtelijke vormgeving en ruim 1700 culinaire foto’s vullen de informatie uitstekend aan en maken het boek toegankelijk en overzichtelijk. Om de recepten gemakkelijk in de keuken te kunnen gebruiken, worden deze niet alleen in het complete boek opgenomen, maar ook apart gebundeld in een receptenboek.

Culinaire Boekerij ISBN 90 215 3599 8

In de categorie: kookboeken, Mijn Top 5
Een reactie achter laten »

Reageer

Om een reactie achter te laten moet je ingelogd zijn.