Wijn & Spijs Combineer de juiste wijn met het juiste gerecht

Wijn & Spijs Robert Leenaers

In ‘Wijn & Spijs’ vindt u snel het antwoord op deze veel gestelde vraag. In dit boek worden smakelijke verbanden gelegd tussen eten en drinken. Het bevat geen recepten en geen uitvoerige wijn beschrijvingen. Daarentegen is ‘Wijn & Spijs’ juist voor de thuiskok dé toonaangevende gids die vakkundig de weg wijst naar de meest harmonieuze combinaties van wijnen en gerechten.

In dit ‘spel der smaken’ komen vele ingrediënten en hun bereidingswijzen aan de orde, zij spelen immers ook een belangrijke rol in een perfecte relatie. Bij diverse ingrediënten geven gerenommeerde Nederlandse en Vlaamse chef-koks, waaronder velen met één of twee Michelinsterren, hun persoonlijke visie op hun ideale combinatie van wijn & spijs.

Auteur: Robert Leenaers ISBN: 90 246 0571 7

In de categorie: kookboeken, Mijn Top 5
Een reactie achter laten »

Reageer

Om een reactie achter te laten moet je ingelogd zijn.