‘Pluijm op Pad’, hij is er!!!

Hij ligt in de winkels! ‘Pluijm op Pad’; het kook-, reis en avonturenboek van tv-kok René Pluijm. Ik heb er intensief aan meegeschreven, dus het is ook een beetje ‘mijn kindje’. Het is een heerlijk boek geworden, over koken in z’n meest pure en ruige vorm. Vorige week overhandigde René het eerste exemplaar aan zijn nestor; Paul Fagel.

Koken zoals de lokale mensen dat doen die René tegenkomt op zijn culinaire ontdekkingstochten door Europa. Streekgerechten die van generatie op generatie zijn doorgegeven en die iedere kok en iedere mama nét weer even anders maakt. Verwacht geen gladde, gelikte gerechtenfoto’s maar wel veel eerlijke producten, authentieke gerechten, culinaire inspiratie en couleur locale. Reis mee naar Portugal, De Azoren, Jutland, Oost-Denemarken, Baskenland, Oostenrijk, Ierland en Noord-Ierland.

Pluijm is aanstekelijk positief, eerlijk en enthousiast over eten en drinken; een verademing!

Kijk alle uitzendingen terug op: tvblik.nl/pluijm-op-pad

Boek:

Pluijm op pad; een ontdekkingstocht naar eetcultuur in Europa. Met DVD!

Een uitgave van De Boekenmakers ism Mattmo Concept Design

ISBN: 978 90 77740 71 2
Uitgever: De Boekenmakers
ISBN 978-90-77740-71-2 | Prijs € 29,95

In de categorie: Nieuws
Met de trefwoorden: , , , , ,
Een reactie achter laten »

Reageer

Om een reactie achter te laten moet je ingelogd zijn.