NINA Saint-Tropez

Nina Parker brengt de andere kant van het mondaine en legendarische St. Tropez aan de Franse Côte d’Azur tot leven. Ze toont ons een plek waar koken en eten mensen al generaties lang samenbrengt en creëert recepten geïnspireerd op de lokale bevolking, plaatsen en verhalen uit haar jeugd.

Nina verkent het echte St. Tropez en de omgeving met zijn excentrieke bric-a-brac markten, wijngaarden en bruisende gemeenschappen van kunstenaars en vissers, die bol staan van charme. Hier doet ze inspiratie op voor de klassieke Franse recepten voor ontbijt, picknicks, lunch snacks en luxe dinetjes. NINA Saint-Tropez vertelt het verhaal van de familiekeuken uit het zuiden van Frankrijk – met een extra splash van de tijdloze elegantie en glamour waar St. Tropez om bekend staat.

Auteur: Nina Parker | ISBN: 978 90 4520 428 4

In de categorie: kookboeken, Leuke nieuwkomers
Een reactie achter laten »

Reageer